For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

تولید لیزین و متیونین محافظت شده دامی برای نخستین بار توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

محققان دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بومی سازی فناوری تولید لیزین و متیونین گاوی محافظت شده، ضمن تجاری سازی این دو ماده ارزشمند، بسترهای لازم به منظور ارتقاء کمی و کیفی محصولات تولیدی در این بخش را فراهم آوردند.

دکتر عبدالرضا حاجی پور استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به کاربردهای لیزین و متیونین محافظت شده گاوی به منظور غنی بخشی به خوراک گاوهای پرشیر گفت: بهره گیری از این دو آمینو اسید اساسی ضمن افزایش طول عمر و ارتقاء سلامت جسمی گاوها، نقش بسزایی در باروری بیشتر و کمیت و کیفیت شیرتولیدی خواهد داشت.

 

لینک خبر:
http://iutnews.ir/content/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8...