For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

محققان دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بومی سازی فناوری تولید لیزین و متیونین گاوی محافظت شده، ضمن تجاری سازی این دو ماده ارزشمند، بسترهای لازم به منظور ارتقاء کمی و کیفی محصولات تولیدی در این بخش را فراهم آوردند.

دکتر عبدالرضا حاجی پور استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به کاربردهای لیزین و متیونین محافظت شده گاوی به منظور غنی بخشی به خوراک گاوهای پرشیر گفت: بهره گیری از این دو آمینو اسید اساسی ضمن افزایش طول عمر و ارتقاء سلامت جسمی گاوها، نقش بسزایی در باروری بیشتر و کمیت و کیفیت شیرتولیدی خواهد داشت.

لینک خبر:

تحت نظارت وف ایرانی

تولید لیزین و متیونین محافظت شده دامی برای نخستین بار توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان | Prof. Abdolreza Hajipour

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی